Dans JOUW Dans

Voor iedereen die ontspanning, verbinding, kracht  en gezondheid zoekt .

Voel de Energie  weer  vrij stromen door je lichaam.

Beweging

ademhaling

ontspanning

klank

vrije dans vanuit je gevoel

prachtige muziek  ( soms ook live)

 

Leeftijd of ervaring is niet belangrijk, welkom!

aanbod: 

Dans meditatie 

vrijdag avond- zaterdag avond - zondag ochtend

Retraite dag

 zondag    

Workshop of Training 

Ik kom ook naar jou toe. 

Workshop of training op maat voor bedrijven - scholen -  instellingen of vriendinnen uitje - familie dag - opening etc.

Kan ook op onze locatie.

 

Individuele sessies: 

Coaching-  Werken aan jouw persoonlijke issues d.m.v.  lichaamsgerichte oefeningen,  ademwerk en samen  in gesprek gaan om te onderzoeken wat er nu speelt en aandacht nodig heeft. 

 Helpt je om blokkades en afvalstoffen  in je lichaam  los te laten, doordat je er met aandacht naar en mee beweegt. Je leert je lichaam (weer)te voelen en te vertrouwen.

Doel van de behandeling:

- Je energie verhogen

- je vitaler te voelen

- meer vrijheid te ervaren 

- ontspanning

- je bewustzijn te verhogen zodat je je meer kunt richten op wat werkelijk bij jou past en je vreugde geeft.

Behandeling is ongeveer anderhalf uur .

Je bijdrage is 60 euro. 

Je mag me altijd bellen voor een gratis  kennismakingsgesprek van een half uur. Kan ook persoonlijk  in mijn ruimte. Om te kijken of er een klik is en wat het beste bij jou past qua sessie.

 

Dansmeditatie - Dans je vrij!

Geef ruimte aan dat wat leeft in jou en dans jouw eigen dans!   Een fijne manier van bewegen en ontspannen in het moment op prachtige muziek.

Dansmeditatie is een goede manier om je met jezelf en je lichaam te verbinden. Van daaruit kun je je makkelijker openen voor je omgeving en het leven.

Je maakt een reis door en met je lichaam  d.m.v. beweging en ademhaling op verschillende muzikale Ritmes en Sferen vanuit alle windstreken. 

Dansmeditatie werkt bevrijdend, sterkt je spieren en gewrichten, je wordt lekker soepel en het geeft je vreugde.

 Kleine danspas,  grote danspas, verstilling, wild, vol passie alles is welkom!   leeftijd of ervaring is niet van belang. Het gaat niet om de pasjes maar om de beleving in het moment.

De muziek is zeer divers van  klassiek, wereld muziek tot geweldige beats. Van meditatief- swingend en losbarstend naar stilte.

We beginnen met adem en  ontspanningsoefeningen even aankomen, warming up en van daaruit  kan jouw dans reis beginnen. Af en toe zal de dansdocent je wat begeleiden  om wat richting te geven aan het thema.

Al snel  ga je uit je hoofd en kom je in contact met je lichaam en van daaruit met jezelf, de ander en het nu.

 Dans meditatie heeft een krachtige uitwerking en  werkt ook door in je dagelijkse leven. Het helpt je om meer rust,  helderheid, vreugde en vrijheid te ervaren. Wat je weer meer energie en gezondheid geeft. 

De dansdocent- De mindful dansmeditatie wordt gegeven door Constance.

Dansen is haar passie en heeft ze als een enorme uitlaatklep ervaren in haar leven. 'Daar waar praten stopt kun je met behulp van muziek en je dans emoties aanraken, voelen en in beweging laten komen en zo loslaten. De taal van je lichaam is puur en laat zich zien in je dans in het moment. Dansmeditatie en yoga hebben mij mijn lichaam weer laten voelen en me letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Weer durven luisteren naar mijn lichaam en me dicht bij mezelf gebracht waardoor ik nu mijn waarheid en passie leef.'  Na  jaren Afrikaanse danslessen is zij in aanraking gekomen met danstherapie/meditatie. Is zich  gaan verdiepen dmv. opleidingen en verschillende dansvormen te  gaan beoefenen. En heeft nu haar eigen stijl van dansmeditatie workshops en trainingen ontwikkeld. Waar ze al inmiddels 5 jaar les in geeft.

Zij is naast dansdocent ook yogadocent, trainer en geeft Thaise yoga massages en drumcirkels. Vanuit haar passie voor wereldse muziek, yoga en dansen wil zij mensen dichter bij zichzelf helpen.  Het voorkomt klachten,  zoals stress of weinig energie en het geeft je meer levensvreugde.

Elke dansmeditatie heeft ongeveer dezelfde opbouw maar is qua inhoud elke keer weer anders. Constance werkt veel met de seizoenen en thema's. 

De methodieken die zij gebruikt zijn:

Mindfulness-danstherapie- emotioneel lichaamswerk en klank.

We dansen op blote voeten (of zacht schoeisel. ) Tijdens het dansen zijn we lekker stil om zo de dans echt goed te kunnen ervaren. Wel mag je jezelf laten horen qua klank. Het 'kletsen' kan na afloop en is er ruimte om je beleving te delen met elkaar. Trek makkelijk zittende kleding aan, liefst in laagjes ivm. koude en warmte verschil. 

Entree?

15 euro. Kruiden thee en wat lekkers na afloop bij inbegrepen.

Opgeven  kun je via: Contact 

Waneer?

vrijdag avond , zaterdag avond en soms zondag ochtend.

 20:00 - 22:00 _  10:00 - 11:30

 Locatie:  DE Bunker, Vijfde Uitgang 5 in Gorinchem.

Gratis parkeren achter het hek.

Retraite dag

Geef jezelf adem,  aandacht en diepe ontspanning.

- Je even alleen maar richten op jezelf                                                            -Je kracht en verlangens ontdekken                                           - - - Stilte ervaren  

Wat gaan we deze dag oa. doen?

Ademtechnieken

meditatie

dansmeditatie

yoga (voor iedereen goed te volgen)

klank/mantra

samen lunchen

 

De retraite wordt gegeven door Constance

Wat is jou bijdrage?

97 euro

Locatie?

De Toekomst

Voermanstraat 2 Gorinchem