Yoga lessen en workshops

ONTDEK DE VELE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN YOGA EN MEDITATIE.

Op een ontspannen manier bewegen voor  gezondheid  en bewustwording van je  lichaam, je geest en jezelf.

Wanneer we ouder worden is het niet meer zo vanzelfsprekend dat we ons lichaam vrij kunnen bewegen. Stijfheid en stramheid, pijn en verkramping kunnen ons behoorlijk beperken en ons levensplezier wegnemen. Het is vaak verleidelijk om veel te zitten, verkeerde houdingen aan te nemen.  Maar hoe ouder je wordt hoe belangrijker lichaamsbeweging is en yoga is een zeer effectieve manier van bewegen om jezelf vitaal en soepel te blijven voelen.

Yoga geeft energie en houdt je jong. Door yogaoefeningen worden niet alleen spieren opgebouwd en de lenigheid verbeterd. Yoga zorgt vooral voor een betere verdeling van de energie in je lichaam en brengt je steeds bezige geest tot rust. Dit bereik je door een bewuste ademhaling. Door een bewuste en diepere ademhaling krijg je meer energie. Daarom wordt je van yoga niet moe. In tegendeel: na de yogales voel je je ontspannen, uitgerust en fit. Afvalstoffen kunnen sneller en effectiever je lichaam verlaten.
Het westerse leven brengt constant stress met zich mee.  Yoga berust nimmer op prestatie, wat bij vele sporten het geval is, maar het is vooral gericht op ontspanning, versterking van je spieren en je ademhalingstechniek.  De wereld om je heen: daar blijft alles op een snel tempo doorgaan. Yoga geeft je de kracht en de rust om hiermee om te gaan en om in je eigen kracht (energie) te blijven staan. De yoga oefeningen zijn voor iedereen geschikt en absoluut niet moeilijk of ingewikkeld en kunnen individueel aangepast worden.

We bieden verschillende lessen aan gegeven door verschillende docenten.

Je bent van harte welkom om een les mee te doen. 🌺

  Hatha Yoga 55+

donderdag ochtend  in De Toekomst.

9:00 - 10:00

10:30 - 11:30

Gegeven door Sulakshan Awasthi. 

Voor meer info of om je op te geven:

 www.livityoga.nl 

 

Yoga plus lessen

Van Moeten naar Willen.  Je lichaam Voelen en beter begrijpen. 

Loslaten van afvalstoffen en oude denkpatronen die je niet meer voeden.

 Vrij bewegen vol Energie. Groeien en bloeien van binnen naar buiten!

Wekelijkse gevarieerde lessen op donderdag avond in de Bunker- Vijfde Uitgang 5.  Voor iedereen makkelijk te volgen.

Start in september.

20:00 - 21;15

Gegeven door Constance Kerkhoff. 

Zij geeft  haar lessen op een speelse manier, met zachtheid en biedt je gevarieerde lessen aan.  Ze heeft ruim 20 jaar  een hart  voor Yoga en  zich  verdiept in diverse  Yoga vormen,  is tevens Thaise  yoga masseur en geeft  Mindful dansmeditatie .  De yogastijlen Hatha flow, en Dru Yoga ( yoga van het hart ) is waar ze het meest mee werkt in haar lessen met af en toe een verrassende aanvulling vanuit de Dans therapie of haar  Chakra dans docent opleiding.  

Deelname kan met de 10 rittenkaart € 120,- of een

Losse les  voor 15 euro.

Meer info 06 22 55 03 44 of Contact

 

YOGA WORKSHOP op maat.

Voor bedrijven, instellingen, met vrienden of familiedag etc.